Definitieve Omgevingsvergunning Parkeerplaatsen Roggeveenstraat te Hilversum

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij de volgende aanvraag, welke in strijd is met het ter plaatse geldende bestemmingsplan een omgevingsvergunning hebben verleend met toepassing van de afwijking als bedoeld artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

  • Hilversum, kadastraal nummer Hilversum, sectie C nrs. 5582/5580/5578/5576, voor de aanleg van 57 parkeerplaatsen en voor het kappen van 3 bomen.

Inzage

De omgevingsvergunning, de complete aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken vanaf vrijdag 4 november 2011 tot en met donderdag 15 december 2011. De stukken liggen ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend tussen 08.30–13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00–19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken. Deze stukken zijn ook vanaf 4 november 2011 op de gemeentelijke website te raadplegen.

De digitale versie is hiernaast ook in te zien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tijdens de periode van terinzagelegging van de verleende vergunning, kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen zienswijze te hebben ingebracht, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Amsterdam, Postbus 75850, 1070 AW te Amsterdam. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de president van de Rechtbank Amsterdam. De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van deze beroepstermijn of wanneer op het beroep is beslist.

Naar boven