Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het hierna te noemen ontwerpbestemmingsplan met ingang van 7 november 2011 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • ‘Avenhorn – Grosthuizen 54, 65, 69, 72 en 76’; het betreft de functiewijziging van de nrs. 54 en 72 (van agrarisch naar wonen) en de uitbreiding van de woonfunctie van de nrs. 65, 69 en 76.

Terinzageligging

Het ontwerpplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 7 november 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zienswijzen over het ontwerpplan indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Bouwen & Milieu, de heer Roelf van der Woude, tel. 0229-548451.

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

De Goorn, 6 november 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland.

Naar boven