Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint Anthonis, Dorpsstraat 10 te Ledeacker’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Buitengebied Sint Anthonis, Dorpsstraat 10 te Ledeacker’ door de gemeenteraad op 19 september 2011 gewijzigd is vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om een woning te bouwen ter vervanging van de te slopen stallen aan de Dorpsstraat 10 te Ledeacker.

Besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Vanwege het overschrijden van de voorkeursgrenswaarden Wet geluidhinder hebben burgemeester en wethouders op 5 juli 2011 besloten tot vaststelling van hogere waarden voor de geluidsbelasting op de gevel van de te bouwen woning op dit perceel.

Overeenkomstig de Wet Geluidhinder ligt het besluit voor de vaststelling van de hogere grenswaarden gelijktijdig met het bestemmingsplan ter inzage.

Terinzagelegging

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan en het besluit vaststelling hogere waarden liggen met de bijbehorende stukken vanaf donderdag 3 november 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis aan De Brink 3 te Sint Anthonis.

Het bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, is tevens raadpleegbaar op www.sintanthonis.nl, onder het kopje bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het bestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen Beroepschrift

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend danwel redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan of het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere waarden een zienswijze in te dienen, kunnen tijdens de termijn van terinzageligging tegen ieder van deze twee besluiten een afzonderlijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage. Tegen de wijzigingen als gevolg van de gewijzigde vaststelling kan eenieder een beroepschrift indienen.

Inwerkingtreding

De besluiten treden in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven