Vastgesteld projectbesluit ‘Uitbreiding Reiniging’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 in samenhang met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 2 november t/m dinsdag 13 december 2011 voor de duur van zes weken voor iedereen ter inzage ligt:

Het vastgestelde projectbesluit ‘Uitbreiding Reiniging’ met de daarop betrekking hebbende stukken.

Het projectgebied (4205 AZ) van het projectbesluit staat bij de gemeente Gorinchem kadastraal bekend als sectie H, nummer 579.

Het projectbesluit is genomen ten behoeve van de uitbreiding van de Reinigingsdienst Waardlanden.

Ter inzage

Het vastgestelde projectbesluit wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop ‘Vastgestelde plannen’  Vastgesteld projectbesluit ‘Uitbreiding Reiniging’ staat een link naar deze landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website staat tevens een link naar de bronbestanden van het projectbesluit.

Het vastgestelde projectbesluit met bijbehorende stukken kan tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Beroep

De beslissing omtrent een projectbesluit met bouwvergunning en een besluit om geen exploitatieplan vast te stellen wordt voor de mogelijkheid van beroep aangemerkt als één besluit.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan bij de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij de rechtbank Dordrecht via http://rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voorlopige voorziening

Het beroep schorst de inwerkingtreding van het projectbesluit met bouwvergunning en besluit om geen exploitatieplan vast te stellen niet. Het projectbesluit met bouwvergunning en besluit om geen exploitatieplan vast te stellen treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Om de inwerkingtreding te schorsen dient er een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht te worden ingediend. Indien dit verzoek binnen de genoemde termijn van zes weken is ingediend, treedt het projectbesluit met bouwvergunning en besluit om geen exploitatieplan vast te stellen niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

Voor informatie over het vastgestelde projectbesluit en het indienen van beroep kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Zanten van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Haar telefoonnummer is 0183-659 307. E-mailen kan naar: M.v.Zanten@gorinchem.nl.

Gorinchem, 1 november 2011

Naar boven