Structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020

Burgemeester en wethouders van Ubbergen maken bekend dat de gemeenteraad op 6 oktober 2011 de structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020 heeft vastgesteld.

Met de Structuurvisie Buitengewoon Ubbergen 2020 geeft de gemeente Ubbergen voor de periode tot 2020 haar visie op de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van het hele gemeentelijke grondgebied. De structuurvisie bevat de hoofdlijnen van de voorgenomen ontwikkeling en de hoofdzaken van het ruimtelijke beleid van de gemeente.

De ontwerp-structuurvisie heeft vanaf 8 april 2011 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode zijn zienswijzen ontvangen. Enkele zienswijzen hebben geleid tot aanpassing van de structuurvisie. De zienswijzen en de aanpassingen zijn opgenomen in de door de gemeenteraad vastgestelde commentaarnota inspraak en overleg.

De structuurvisie en de commentaarnota liggen met ingang van 4 november 2011 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (Rijksstraatweg 139 te Beek-Ubbergen). De openingsuren van het gemeentehuis zijn op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en op donderdagen tevens van 17.30 tot 19.00 uur.

De structuurvisie en de commentaarnota zijn digitaal te raadplegen op www.ubbergen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van de structuurvisie kan op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Beek-Ubbergen, 3 november 2011

Burgemeester en wethouders van Ubbergen,

H.P.H. Geerards,

secretaris.

P.G.I. Wilbers,

burgemeester.

Naar boven