Weigering vaststellen bestemmingsplan ‘Ruigeweg 87 te Sint Maartensbrug’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zijpe maken ingevolge artikel 3.8 Wro bekend dat het bestemmingsplan ‘Ruigeweg 87 te Sint Maartensbrug’ dat ter inzage heeft gelegen van 1 december 2010 t/m 11 januari 2011, ingevolge het raadsbesluit van 27 september 2011 niet is vastgesteld.

Het (ontwerp)bestemmingsplan ‘Ruigeweg 87 te Sint Maartensbrug’ betrof de sloop van de huidige agrarische bedrijfswoning op het perceel Ruigeweg 87 te Sint Maartensbrug en het in de plaats daarvan elders op de kavel oprichten van een burgerwoning.

Het raadsbesluit tot weigering het bestemmingsplan vast te stellen met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 3 november 2011 gedurende 6 weken tijdens werkdagen van 9.00–12.00 uur voor eenieder ter inzage op de afdeling Ruimte en Wonen van het gemeentehuis en zijn ook te raadplegen via de website www.zijpe.nl onder het kopje gemeente, beleid en plannen, sub plannen.

Belanghebbenden kunnen gedurende 6 weken vanaf de terinzagelegging tegen het besluit omtrent vaststelling van een bestemmingsplan, of de weigering daarvan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U kunt uw beroepschrift richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven