Ontwerpbestemmingsplan ‘Passantenhaven Dieverbrug’

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, maken burgemeester en wethouders bekend dat met ingang van 2 november 2011 gedurende zes weken bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan ‘Passantenhaven Dieverbrug’ met bijbehorende toelichting, regels, verbeeldingen en bijlagen.

Het ontwerpbestemmingsplan tevens worden ingezien via de website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Met het bestemmingsplan wordt beoogd de aanleg van een passantenhaven te Dieverbrug mogelijk te maken.

In het bestemmingsplan is rekening gehouden met de uitspraak van de Raad van State m.b.t. het bestemmingsplan ‘Kleine Kernen 2009’

Zienswijze: Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling bij de raad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Westerveld, Postbus 50, 7970 AB Havelte. Voor het maken van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via onderstaand telefoonnummer.

Contact: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, tel. (0521) 349 349 (bereikbaar op werkdagen van 9 tot 12 uur).

Naar boven