Besluit omgevingsvergunning Dr. Albert Schweitzerweg 1

Het college van burgemeester en wethouders van Baarn maakt bekend dat ze met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning heeft verleend voor:

  • het slopen van de aanbouw

  • het realiseren van nieuwbouw

  • het afwijken van het bestemmingsplan ‘Katoenbaal’ met een goede ruimtelijke onderbouwing

bij conferentiecentrum Drakenburg aan de Dr. Albert Schweitzerweg 1 (3744 MG Baarn).

Tijdens de termijn van terinzageligging zijn geen zienswijzen ingediend.

Wilt u beroep instellen?

De omgevingsvergunning kunt u van vrijdag 4 november 2011 t/m dinsdag 6 december 2011 inzien in het gemeentehuis bij de balie Frontoffice (maandag t/m vrijdag tussen 9.00u en 12.00u en ‘s middags alleen op afspraak), via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.baarn.nl door de knop ‘bestemmingsplan’ te selecteren.

Tegen het besluit kan binnen zes weken na bekendmaking (d.d. 26 oktober 2011) door belanghebbenden beroep worden aangetekend. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Utrecht, Sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Naar boven