Verleende omgevingsvergunning Emsterweg 73 in Vaassen

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied en Buitengebied 4e partiële herziening’ een omgevingsvergunning is verleend op grond van artikel 2.1, lid 1, onder c in verbinding met artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3 Wet algemene bepalingen (WABO) voor het bouwen van een woning op het perceel plaatselijk bekend Emsterweg 73 te Vaassen, kadastraal bekend gemeente Vaassen, sectie H, nummer 1654.

Het besluit is verzonden naar aanvrager op 21 oktober 2011.

Bezwaar/beroep

Als u het niet eens bent met dit besluit, dan kunt u een beroep indienen.

Beroep

Uw beroepschrift kunt u binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit indienen bij de rechtbank te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Hierin moeten naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het beroep staan vermeld. De verzenddatum van het besluit staat in deze advertentie tussen haakjes genoemd. U kunt alleen een beroepschrift indienen als u een zienswijze heeft ingediend tegen het conceptbesluit. Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierechten betalen.

Voorlopige voorziening

Een bezwaar- of beroepschrift blokkeert de uitvoering van het besluit niet. Wilt u dat wel, dan moet u gelijktijdig met het bezwaar- of beroepschrift een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter te Zutphen, Postbus 205, 7200 AE Zutphen. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening moet u griffierechten betalen.

Inzage

De verleende vergunningen en de vergunning aanvragen liggen, op afspraak, ter inzage in de Publiekswinkel bij het loket van Bouwen en Wonen. Dit loket is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Na 17.00 uur alleen nog op afspraak voor uitsluitend ter inzage liggende stukken of opgevraagde bouwdossiers.

De verleende vergunning is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Epe, 1 november 2011

Naar boven