Ontwerpbestemmingsplan ‘Manege, Rouwbroekweg 2’

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 3 november 2011 bij het loket van de gemeente Zutphen, 's Gravenhof 2 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Manege, Rouwbroekweg 2’

Het bestemmingsplan ziet op het positief bestemmen van manege-activiteiten op het perceel Rouwbroekweg 2 te Warnsveld.

Plangebied

Het plangebied betreft de locatie Rouwbroekweg 2 te Warnsveld. De locatie ligt in het buitengebied van de gemeente Zutphen, ten oosten van de kernen Warnsveld en Zutphen op circa 1,5 kilometer. Het plangebied ligt direct ten oosten van de rondweg N314 aan de Rouwbroekweg. In de omgeving is verspreid liggende bebouwing aanwezig, voornamelijk agrarische bedrijven en woningen.

Zienswijzen

Eenieder kan op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging, derhalve tot en met 14 december 2011, schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het bovengenoemde bestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 41, 7200 AA Zutphen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontact, telefoonnummer 14 0575.

Plan raadplegen

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Manege, Rouwbroekweg 2’ kunt u inzien bij het loket van het gemeentehuis. Tevens is het plan te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen op www.zutphen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.BP1403Rouwbroekwg2-on01

De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.BP1403Rouwbroekwg2-on01

Naar boven