Ontwerpbestemmingsplan Brakersweg 5–7 te Castricum

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Brakersweg 5–7 te Castricum. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt eenieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

Het plangebied bestaat uit: Het perceel Brakersweg 5–7 in het noorden van de kern Castricum, ten oosten van de spoorverbinding Amsterdam–Alkmaar. Het plangebied wordt ten noorden begrensd door de Brakersweg en ten zuiden door een watergang. Ten oosten en ten westen van het plangebied bestaat de begrenzing uit de naburige perceelgrens.

Het bestemmingsplan voorziet in: De functiewijziging van de bedrijfsruimte (op de begane grond) naar de bestemming ‘Wonen’.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 3 november 2011 tot en met woensdag 14 december 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentehuis te Castricum.

Tevens is het plan te raadplegen op de website van de gemeente Castricum, www.castricum.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ‘ontwerpbestemmingsplan Brakersweg 5–7 te Castricum’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: mevr. L. Hoeben, afdeling Ontwikkeling, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0251 (geen netnummer nodig)

Castricum, 2 november 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven