Bekendmaking omgevingsvergunning Sterstucadoors aan Reuzel 1 te Gemert

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij op 11 oktober 2011 hebben besloten om met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c jo 2.12 eerste lid, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) afwijken van de regels van het bestemmingsplannen ‘Wolfsveld 2010’ jo 2.1 eerste lid onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) om de realisatie van een bedrijfsruimte met opslag en kantoor mogelijk te maken.

Op 21 juni 2011 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel besloten om de procedure van het plan om een bedrijfsruimte met opslag en kantoor op te richten op Reuzel 1 in Gemert op te starten. Het betreffende perceel heeft weliswaar een bedrijfsbestemming in het vigerende bestemmingsplan, maar het bouwplan voldoet niet geheel aan het bestemmingsplan. De gemeenteraad heeft op 29 juni 2011 een verklaring van geen bedenkingen in concept afgegeven. Naar aanleiding van het ontwerp zijn twee zienswijzen ingekomen. Hiervan is kennis genomen en zijn waarnodig verwerkt in het definitieve plan. De gemeenteraad heeft op 6 oktober 2011 een definitieve verklaring van geen bedenkingen afgegeven.

De omgevingsvergunning met alle relevante stukken liggen met ingang van 31 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekservice loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis aan het Ridderplein 1 in Gemert en zijn tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij het college kenbaar hebben gemaakt gedurende de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank, sector Bestuursrecht , Postbus 70584 te 5201 CZ ’s-Hertogenbosch.

Het indienen van een beroep schorst de werking van het besluit niet. Daartoe kan gedurende genoemde termijn eveneens een verzoek om schorsing (voorlopige voorziening) worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank. Voor het indienen van een beroepsschrift en een verzoek zoals genoemd is griffierecht verschuldigd. Het besluit treedt de dag na bekendmaking in werking tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In deze situatie wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Gemert, 24 oktober 2011

Naar boven