Vastgesteld wijzigingsplan Blesdijke – Markeweg 143 en 143a

Burgemeester en wethouders maken bekend het wijzigingsplan Blesdijke – Markeweg 143 en 143a te hebben vastgesteld. Met het plan wordt in het bestemmingsplan Buitengebied, herziening 1995 de bestemming ‘agrarisch gebied’ deels gewijzigd in twee bestemmingsvlakken ‘woondoeleinden’.

Voorafgaand aan de huidige besluitvorming heeft het ontwerpwijzigingsplan voor zienswijzen ter visie gelegen. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf donderdag 3 november 2011 gedurende zes weken ter inzage in het Publiekscentrum van het gemeentehuis, Griffioenpark 1 te Wolvega. Het plan is ook via de website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen te raadplegen.

Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat was om een zienswijze tegen het ontwerp in te dienen kan binnen bovengenoemde terinzagetermijn beroep instellen. Een beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn.

Binnen de beroepstermijn kan degene die beroep instelt tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval treedt het besluit niet in werking, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven