Vastgesteld bestemmingsplan Hoogesteeg 2

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 3 november tot en met 14 december 2011 voor een ieder ter inzage ligt:

  • het bij raadsbesluit van 12 oktober 2011 vastgestelde bestemmingsplan Hoogesteeg 2

De herziening van het bestemmingsplan regelt dat het perceel Hoogesteeg 2 de bestemming 'wonen' krijgt en zorgt hierdoor dat de agrarische bedrijfsvoering niet kan worden voortgezet.

Er zijn geen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ingekomen. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0150.P254-VG01 en op de gemeentelijke website www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.deventer.nl/plans/NL.IMRO.0150.P254-/NL.IMRO.0150.P254-VG01/

Ook kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, bij het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 en bij de openbare bibliotheek, Schoolstraat 13 in Bathmen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het bestemmingsplan Hoogesteeg 2 bij de gemeenteraad heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot de gemeenteraad te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven