Ontwerp beschikking omgevingsvergunning met projectbesluit voor het perceel ‘It Heideloantsje 36 te Zwagerbosch

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning met projectbesluit (artikel 2.1, lid 1 sub a en c Wabo) te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het legaliseren van een zorgboerderij, het bouwen van een zwembad met overkapping en een buitenkeuken met sanitaire voorzieningen op het perceel ‘It Heideloantsje 36 te Zwagerbosch.

Op dit moment is er eveneens een bestemmingsplan in voorbereiding voor dit perceel waar bovengenoemde in wordt verwerkt. Om op korte termijn de plannen te kunnen realiseren is in afwachting van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning met een projectbesluit aangevraagd.

De aanvraag, het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken zijn raadpleegbaar via www.kollumerland.nl onder (wonen en leven/wonen en omgeving) en liggen van 27 oktober tot en met 7 december 2011 ter inzage in het gemeentehuis, Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum tijdens openingstijden of op afspraak. Gedurende de terinzagelegging kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze in te dienen bij de afdeling VROM.

Naar boven