Ontwerpbestemmingsplan ‘Nabij Emmaweg 44, Kortenhoef’

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken overeenkomstig artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Nabij Emmawweg 44 en de hierbij behorende stukken ter inzage worden gelegd.

Het plan

Het plangebied omvat het perceel grond tussen de percelen Emmaweg 44 en 48, waarop de bouw van twee woningen mogelijk wordt gemaakt.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 27 oktober 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis (afdeling RO), Rading 1, Loosdrecht van 08.30 tot 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in te zien op www.wijdemeren.nl (actueel/ter inzage) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD, Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer F. Lieste, telefoon: (035) 65 59 446.

Naar boven