Voorbereidingsbesluit Lierdal

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken o.g.v. artikel 3.7 van de Wro bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 31 oktober 2011 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de volgende percelen, nader aangegeven op de bij dit besluit behorende tekeningen en kadastraal bekend gemeente Mook en Middelaar,

  • a. sectie A, nr. 4787 (ged.), gelegen aan de Lierdwarsweg te Molenhoek,

  • b. sectie A, nrs. 2741,5950, 5951 (ged.), 3386, 3378, 4433 en 6810 (ged.), gelegen aan de Lierweg te Molenhoek

In het besluit is tevens een aanlegvergunningenstelsel opgenomen alsmede een verbodsbepaling om het feitelijk gebruik van gronden te wijzigen om zo te voorkomen dat de percelen minder geschikt worden voor de verwezenlijking van de nieuwe bestemming, zoals die zal worden opgenomen in het nieuwe bestemmingsplan Lierdal. Het voorbereidingsbesluit treedt op 2 november 2011 in werking en ligt met ingang van die datum met de bijbehorende tekeningen gedurende de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis (publieksbalie). Het voorbereidingsbesluit is tevens digitaal raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.VB11021LIELDL-va01).

Tegen het voorbereidingsbesluit kan, op basis van de Wet ruimtelijke ordening en art. 8.5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar en beroep worden aangetekend.

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar,

R.J. Persoon,

burgemeester.

Th.P.G.van der Horst,

secretaris.

Naar boven