Structuurvisie Ermelo 2025

Ontwerpstructuurvisie ter inzage

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van 27 oktober 2011 tot en met 7 december 2011 het ontwerpbesluit met de ontwerp Structuurvisie Ermelo 2025 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Raadhuisplein 2 te Ermelo. U kunt hiervoor terecht tijdens de openstelling van het Klantcontactcentrum van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen via www.ermelo.nl onder het kopje structuurvisie Ermelo of via www.structuurvisieermelo.nl of met identificatienummer NL.IMRO.0233.SVermelo2025-0301 op www.ruimtelijkeplannen.nl AFDELING 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing.

De ontwerpstructuurvisie heeft betrekking op het gehele grondgebied van de gemeente Ermelo en is een plan waarin de toekomstplannen van een gemeente op samenhangende manier worden ontvouwd. Het plan bevat een integrale visie. Diverse beleidsterreinen (onderwijs, huisvesting, natuurzorg, ruimtelijke ordening, maatschappelijke zorg enzovoort) zijn met elkaar in verband gebracht. Na afweging van verschillende belangen zijn er keuzes gemaakt over de gewenste ontwikkelrichting.

Het plan dient als basis voor het toekomstige beleid van de gemeente. Nieuw te vormen beleid wordt aan dit beleid getoetst. Maar ook dient het als bron van inspiratie en als basis van concrete uitvoeringsplannen.

De raad heeft op 13 oktober 2011 ingestemd met de tervisielegging.

Op 21 november 2011 zal tevens een informatieavond worden gehouden in De Dialoog, raadhuisplein 2 te Ermelo. Deze avond begint om 19.30 uur.

Gedurende de tervisielegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpstructuurvisie indienen bij de gemeenteraad, Postbus 500, 3850 AM Ermelo. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum.

Ermelo, 26 oktober 2011

Naar boven