Vaststelling bestemmingsplan ‘Geluidzone Bavaria’ in Lieshout

Het college van burgemeester en wethouders van Laarbeek maakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad op 13 januari 2011 het bestemmingsplan ‘Geluidzone Bavaria’ (ongewijzigd) heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in het vaststellen van een nieuwe geluidzone – conform de Wet geluidhinder – rondom het industrieterrein van Bavaria in Lieshout. De nieuwe geluidzone is nodig vanwege recente wijzigingen en toekomstige veranderingen in de bedrijfsvoering. Bij dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld, omdat er slechts een geluidzone wordt vastgelegd en er geen rechtstreekse bouwmogelijkheden uit voortvloeien.

Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van maandag 7 februari tot en met maandag 21 maart 2011 voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het gemeentehuis Laarbeek. Ook zijn de stukken digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.laarbeek.nl → Wonen en leven → Bestemmingsplannen → Geluidzone Bavaria.

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daar redelijkerwijs niet toe in staat is geweest, kan gedurende de inzagetermijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Ook kan een verzoek worden ingediend tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven