Vaststellingsbesluit bestemmingsplan Vroonweg 23 te Dirksland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dirksland maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Vroonweg 23 is vastgesteld door de gemeenteraad van Dirksland bij besluit van 20 januari 2011.

Met dit bestemmingsplan wordt een nieuwe woning mogelijk gemaakt, die is geprojecteerd op de voormalige parkeerplaats van het tuincentrum Op die manier komt de nieuwe woning naast de bestaande woning te staan en zal de nieuwe woning opgenomen worden in het bestaande bebouwingslint langs de Vroonweg.

Het vastgestelde bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken en voormeld raadsbesluit liggen voor eenieder ter inzage vanaf 14 februari 2011 gedurende zes weken ter visie.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis tijdens werkdagen van maandag tot en met vrijdag van 9.00–12.00 uur en van 13.30–16.00 uur. Buiten deze tijden is inzage alleen mogelijk op afspraak. Het bestemmingsplan zelf bestaat overigens uit een verbeelding, regels en een toelichting.

Het bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken en het vaststellingsbesluit worden tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld via de website www.dirksland.nl

Tevens kunt u op www.ruimtelijkeplannen.nl het vastgestelde bestemmingsplan raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

Gedurende de bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingebracht, alsmede belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Hiervoor kunnen belanghebbenden die beroep hebben aangetekend aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. Het verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dirksland, 28 januari 2011

Naar boven