Ontwerp omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht caravanloods Schepens Sonseweg 33

Op 27 juni 2011 is een aanvraag om vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ingekomen van A.J.O.C. Schepens. De aanvraag heeft betrekking op het bouwen van een caravanloods aan het adres Sonseweg 33 te Best en omvat de volgende activiteiten:

  • bouwen

  • afwijken bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders zijn voornemens de gevraagde vergunning te verlenen met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerpbesluit en alle stukken die daarop betrekking hebben, liggen met ingang van 26 oktober 2011 tot en met dinsdag 6 december 2011 ter inzage bij de publieksbale van de afdeling Uitvoering. De stukken kunnen elke werkdag worden ingezien van 08.30 tot 12.30 uur en op maandag van 17.00 tot 19.00 uur. Buiten deze tijden kunnen de stukken op afspraak worden ingezien. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met het de afdeling Uitvoering, tel. 0499-360911. Tevens zijn de ontwerpbeschikking en de ruimtelijke onderbouwing digitaal beschikbaar via www.gemeentebest.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbesluit ligt eveneens ter inzage voor wat betreft het welstandsaspect, de uiterlijke verschijningsvorm van de loods.

Belanghebbenden kunnen tot en met 6 december 2011 zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit inbrengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiervoor moet u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak maken met de heer W. Ansems. Hij is te bereiken via telefoonnummer (0499) 360 911.

Alleen belanghebbenden die tijdig (schriftelijk of mondeling) zienswijzen hebben ingebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit kunnen later beroep instellen bij de rechtbank, tenzij wordt aangetoond, dat men redelijkerwijs daartoe niet in staat is geweest of wanneer het uiteindelijke besluit afwijkt van het voornemen.

Naar boven