Ontwerpbestemmingsplan Engelenweide

Burgemeester en wethouders van Veenendaal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Engelenweide’ met ingang van 27 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Ligging gebied

Het plangebied grenst aan de percelen Cuneraweg 362, 364 en 366 te Rhenen en sluit aan op het gelijknamige ontwerpbestemmingsplan van de gemeente Rhenen, waarin wordt voorzien in de bouw van 13 vrijstaande woningen. Een zeer beperkt deel van dit ontwikkelingsgebied ligt binnen het grondgebied van de gemeente Veenendaal. Dit deel grenst aan de achtertuinen van de woningen Varenmos 72 t/m 82 te Veenendaal.

Inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de realisering mogelijk van een deel van één woning, een achtertuin, de aanleg van een pad en een afschermende groenstrook.

Ter inzage

Het plan met bijlagen ligt met ingang van donderdag 27 oktober 2011 gedurende 6 weken (dus tot en met 7 december 2011) ter inzage in het gemeentehuis bij het Omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal. Deze balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Op donderdagen is de balie ook ’s middags geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Internet

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het plan in te zien. Ook op de website van de gemeente Veenendaal (www.veenendaal.nl) kunt u het ontwerp-bestemmingsplan en de daarbij behorende onderzoeksrapporten inzien bij het thema ‘Bestuur en organisatie’, onder het kopje ‘Bekendmakingen’, ‘Mededeling’.

Reageren

Tot en met 7 december 2011 kan een ieder zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan naar keuze schriftelijk, via de e-mail of mondeling indienen.

Schriftelijk

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van de gemeente Veenendaal, postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

E-mail

Uw zienswijze kunt u richten aan de raad van de gemeente Veenendaal en sturen aan: info@veenendaal.nl.

Mondeling

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer J. van Manen van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer (0318) 538 339

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het plan kunt u eveneens contact opnemen met de heer J. van Manen van de afdeling Stadsontwikkeling via bovengenoemd telefoonnummer.

Naar boven