Ontwerpbesluit bouw woning aan de Kelderweg in Wehl

Vanaf donderdag 27 oktober 2011 tot en met 7 december 2011 ligt het ontwerpbesluit voor de Kelderweg in Wehl zes weken ter inzage.

Dit ontwerpbesluit gaat over de nieuwbouw van een vrijstaande woning met bijgebouw aan de Kelderweg (ongenummerd) in Wehl. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Wehl, sectie L, nummer 334 en 335 (gedeeltelijk).

Burgemeester en wethouders zijn van plan medewerking te verlenen door middel van een omgevingsvergunning met planologische afwijking als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, onder a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Zienswijzen

De aanvraag en het ontwerpbesluit zijn digitaal te raadplegen via:

www.doetinchem.nl/omgevingsvergunningenRO

De aanvraag omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit kunt u ook digitaal bekijken bij het loket bouwen en wonen van de gemeentewinkel. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken.

Iedereen kan binnen de termijn (27 oktober tot en met 7 december 2011) schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem. U kunt (op afspraak) ook mondeling een zienswijze indienen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Naar boven