Gewijzigd vaststellen bestemmingsplan 2e partiële herziening bestemmingsplan Rijnfront

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 15 september 2011 het bestemmingsplan ‘2e partiële herziening bestemmingsplan Rijnfront’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan is een kleine wijziging aangebracht in de toelichting van het bestemmingsplan.

Het vastgestelde bestemmingsplan wordt globaal begrensd door:

  • de Oude Rijn,

  • de gemeentegrens met Katwijk, en

  • de grens van het 4e uitwerkingsplan Rijnfront.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 27 oktober tot en met woensdag 7 december 2011 ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 in Oegstgeest. U kunt de stukken van het vastgestelde bestemmingsplan op werkdagen inzien bij de centrale balie van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan ook raadplegen via de website van de gemeente: www.oegstgeest.nl. Het plan is bovendien digitaal toegankelijk via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn dat het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage ligt kan beroep tegen het vaststellingsbesluit worden ingediend door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerp van het bestemmingsplan hebben ingediend,

  • een belanghebbende die kan aantonen dat hijredelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen tegen het ontwerp van het bestemmingsplan,

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het beroep kan worden ingediend bij: de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Naar boven