Ontwerpbestemmingsplan ‘Buurtschap Zwolle 2011’

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan, met ingang van vrijdag 28 oktober 2011, voor eenieder ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het plan betreft een actualisering van het geldende bestemmingsplan voor deze buurtschap, inclusief de herziening van de bedrijfsbestemming ‘Wellink Machinefabriek’ ten behoeve van woningbouw.

Het plangebied wordt aan de westzijde begrenst door de Meddoseweg. Aan de noordzijde loopt de plangrens gelijk met de Banningweg. Aan de oostzijde wordt het begrenst door de Oude Klaverdijk/het perceel van Meekes Bouw/de gemeente.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 28 oktober 2011 gedurende 6 weken ter inzage; dus tot en met donderdag 8 december 2011. Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde.

Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl) of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393478), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven