Ontwerpbestemmingsplan Dorpskern Lichtenvoorde, herziening Patronaatstraat 1a

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan, met ingang van 28 oktober 2011, gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage ligt (conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het realiseren van dagopvang voor mensen met een verstandelijke beperking en licht psychiatrische problematiek op de begane grond van het gebouw. Voor deze dagopvang worden verschillende activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten gebeuren op kleine schaal en ten behoeve van de dagopvang. Het wonen op de verdiepingen blijft mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 28 oktober 2011 gedurende 6 weken ter inzage dus tot en met 8 november 2011. Het plan kan vanaf 28 oktober 2011 worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, vanaf 28 oktober digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.oostgelre.nl → Inwoners → Wonen en leven → Ruimtelijke plannen) of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393478), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven