Ontwerpbestemmingsplan Hooidonkse Watermolen en omgeving

Burgemeester en wethouders van Nuenen maken bekend dat met ingang van 28 oktober 2011 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) ter gemeentesecretarie, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Hooidonkse Watermolen en omgeving’. Het plan is ook raadpleegbaar via de gemeentelijke internetsite: www.nuenen.nl.

Tevens is het plan in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hooidonkse Watermolen en omgeving’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende dieplink: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPBGHooidonkseWate-C001

Dit ontwerpbestemmingsplan biedt naast de bescherming van de aanwezige natuur, cultuur-historische en archeologische waarden mogelijkheden voor:

  • educatieve activiteiten;

  • kleinschalige horeca;

  • detailhandel van streekproducten;

  • toevoegen van een bijgebouw;

  • het verhuren als tijdelijke woning van een vlaamse schuur.

Een ieder kan binnen de termijn van tervisieligging een zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Een schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een zienswijze kan tijdens kantooruren ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (040) 2631545.

Nuenen, 27 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven