Uitwerkingsplan Noordhof

Ontwerp

Het ontwerp-uitwerkingsplan Noordhof wordt op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 28 oktober t/m 8 december 2011 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/uitwerkingsplannen stadsdeel Escamp;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied wordt begrensd door de Tomatenlaan aan de oostzijde, de Havanna singel aan de zuidzijde, het Orka-terrein Noordweg/ Laan van Wateringseveld aan de westzijde en de Noordweg aan de Noordzijde. Aanleiding voor het uitwerkingsplan is het initiatief voor de ontwikkeling van woonwijk Noordhof.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan Burgemeester en wethouders van Den Haag, p.a. Postbus 12655, 2500 DP Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 5097. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven