Vaststelling bestemmingsplan ‘Nieuw Carré’

Omschrijving

Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening maken Burgemeester en Wethouders van de gemeente Landgraaf bekend dat de gemeenteraad op 29 september 2011 het bestemmingsplan ‘Nieuw Carré’ gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan heeft vastgesteld. De wijzigingen hebben met name betrekking op het verduidelijken van het mogelijke gebruik binnen het plangebied.

Door middel van de bestemmingsplanherziening wordt mogelijk gemaakt dat een multifunctioneel centrum met parkeervoorziening gerealiseerd kan worden aan de markt te Schaesberg ter hoogte van de Hoofdstraat 113, de Markt 2 en 4 alsmede (voor een deel) op het naast en achtergelegen perceel van de gemeente Landgraaf (momenteel in gebruik als tijdelijke parkeervoorziening).

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 oktober 2011 t/m 7 december 2011 ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–17.00 uur).

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken zijn digitaal in te zien via onze website (www.landgraaf.nl, Ruimtelijke plannen) of via de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl ).

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn, ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven