Ontwerpwijzigingsplan ‘Hoek Heilige Huisjes - Zuiderlaan’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a van de Wet ruimtelijke ordening het wijzigingsplan ‘Hoek Heilige Huisjes - Zuiderlaan’ als ontwerp ter inzage leggen. Deze wijziging heeft betrekking op het mogelijk maken van de bouw van één woongebouw met twee woningen. Dit ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2000 Zevenaar’.

Inzage

Het ontwerpwijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt van 27 oktober 2011 tot en met 7 december 2011 ter inzage bij het loket Vergunningen van de Publieksbalie in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via bekendmakingen op de website van de gemeente Zevenaar www.zevenaar.nl.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor mondelinge zienswijzen en reacties kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw C. van Londen-Verheij, tel (0316) 595 218.

Zevenaar, 26 oktober 2011

Naar boven