Omgevingsvergunning ‘Particuliere Begraafplaats Hoogvonderweg 17, Wijchen’

Burgemeester en wethouders van Wijchen hebben een omgevingsvergunning verleend voor de activiteit bouwen en voor de activiteit afwijken van het bestemmingsplan (artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor de realisatie van een grafheuvel aan de Hoogvonderweg 17 in Wijchen. Het betreft het oprichten van een particuliere begraafplaats.

Ter inzage

Het besluit ligt met ingang van 27 oktober 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30–12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00–19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. U kunt het besluit raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken beroep instellen bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

De termijn van zes weken begint te lopen op de dag na de datum van verzending van dit besluit. De rechtbank wenst het beroepschrift in tweevoud te ontvangen, alsmede een afschrift in tweevoud van het dit besluit.

Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet u indienen bij de Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Bij het verzoek om een voorlopige voorziening moet een kopie van het beroepschrift worden bijgevoegd.

Voor de behandeling van een beroepschrift, maar ook voor een verzoek om een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal beroep instellen en voorlopige voorziening vragen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Wijchen, 26 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Wijchen,

G.H.W. Noordewier,

burgemeester.

J.W.M. van der Knaap,

secretaris.

Naar boven