Omgevingsvergunning voor de sloop, asbestverwijdering en herbouw van het pand aan de Schoolweg 2 t/m 6, het maken van een uitrit en het kappen van een aantal bomen

Burgemeester en Wethouders van Ouder-Amstel zijn voornemens medewerking te verlenen aan het verzoek van Ons Tweede Thuis om het pand gelegen aan de Schoolweg 2 t/m 6 te mogen slopen en ter plaatse een woonvoorziening te bouwen. Tevens zullen er een aantal bomen worden gekapt en wordt er een uitrit aangelegd.

Aangezien het bouwplan afwijkt van het bestemmingsplan ‘Ouderkerk 1970’ moet een procedure voor afwijking van het bestemmingsplan gevoerd worden. De afwijking betreft de woonzorgfunctie. Volgens het bestemmingsplan mogen ter plaatse slechts kerken, scholen en verenigingsgebouwen worden gerealiseerd. Het bouwplan zelf past wel binnen de bouwvoorschriften van dit bestemmingsplan.

Het bouwplan en de overige (daarop betrekking hebbende) stukken liggen met ingang van 27 oktober tot en met 7 december 2011 voor eenieder ter inzage:

  • op het gemeentehuis te Ouderkerk aan de Amstel, Vondelstraat 1 (openingstijden: maandag tot en met donderdag 09.00–17.00 uur, vrijdag 09.00–16.00 uur)

  • in de bibliotheek Ouderkerk, Koningin Julianalaan 15 in Ouderkerk aan de Amstel (openingstijden: maandag en woensdag 14.00–20.00 uur, vrijdag 13.00–17.00 uur, zaterdag 11.00–14.00 uur).

De stukken zijn tevens beschikbaar op de gemeentelijke website www.ouder-amstel.nl onder het kopje ‘plannen en projecten/overige plannen’.

Reageren:

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan Burgemeester en Wethouders van Ouder Amstel, Postbus 35, 1190 AA Ouderkerk aan de Amstel. Voor vragen en het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met mevrouw E. van den Kerkhoff, telefoon: (020) 496 21 21; mail: kerkhoff@ouder-amstel.nl.

Naar boven