Verleende omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan voor Ossenwaard 13 te Herwen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rijnwaarden maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo, medewerking verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan het omzetten van een dienstwoning in een burgerwoning op de locatie Ossenwaard 13 te Herwen.

Hiervoor is een besluit omgevingsvergunning opgesteld.

Inzage: Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 27 oktober 2011 gedurende de beroepstermijn van zes weken ter inzage bij het gemeentehuis van de gemeente Rijnwaarden (Markt 5 te Lobith). U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.rijnwaarden.nl. Een rechtstreekse link staat vermeld op de gemeentelijke site.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Arnhem, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM te Arnhem.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Voorzieningenrechter van Rechtbank Arnhem, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven