Kennisgeving ontwerpprojectomgevingsvergunning Kamphuizerweg 9, Oud-Zevenaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend, dat zij voornemens zijn met toepassing van artikel 2.12. eerste lid, onder a, sub 3° Wabo, een omgevingsvergunning in afwijking van het bestemmingsplan als ontwerp ter inzage te leggen voor het oprichten van een bijgebouw op het perceel aan de Kamphuizerweg 9 in Oud-Zevenaar.

Inzage

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 27 oktober 2011 tot en met 7 december 2011 ter inzage bij het loket Vergunningen in het BAThuis aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens kantooruren door iedereen worden ingezien.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zevenaar, Postbus 10, 6900 AA Zevenaar. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en reacties kunt u een afspraak maken met mevrouw B. van der Meer, tel (0316) 595 384.

Naar boven