Ontwerpbesluit wijziging bestemmingsplan en verlening omgevingsvergunning

  • 3425 EL, Noord-Linschoterzandweg 57 te Snelrewaard; wijzigen van de bestemming Wonen-1 met maximum van 1 woonhuis naar 2 woonhuizen in verband met de toepassing van de ruimte-voor-ruimteregeling en de bouw van een extra woning op dit voormalig agrarische bouwperceel (datum publicatie)

Burgemeester en wethouders zijn van plan het bestemmingsplan Landelijk gebied Oudewater en Willeskop te wijziging en deze vergunning te verlenen. De besluiten worden conform de Coördinatieverordening Oudewater 2010 gecoördineerd voorbereid. Het ontwerpwijzigingsbesluit (incl. wijzigingsplan) en de ontwerpvergunning liggen ter inzage bij de sector Ruimtelijke ontwikkeling, Economische zaken en Volkshuisvesting. Het wijzigingsplan is ook raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl of www.oudewater.nl.

Als u het niet eens bent met één van bovenstaande besluiten, kunt u een gemotiveerde zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders. De zienswijze moet u indienen binnen 6 weken na de datum die bij het ontwerpbesluit wordt genoemd. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u een afspraak maken via 0348-566999.

Naar boven