Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Pannerden, Kosterstraat 2

Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden maken op grond van artikel 3.8.lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 11 oktober 2011 heeft besloten het bestemmingsplan Pannerden Kosterstraat 2 ongewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde plan voorziet in de ontwikkeling 1 woning.

Het vastgestelde plan (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van 27 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage. Stukken kunnen tijdens de periode van tervisielegging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. De stukken staan ook op de gemeentelijke website (www.rijnwaarden.nl) en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde inzagetermijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven