Bestemmingsplan Dorpsplein 02 te Pannerden

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Pannerden: Dorpsplein 02 2011’ ligt vanaf donderdag 27 oktober 2011 gedurende zes weken, dus tot en met woensdag 07 december 2011, ter inzage. Het bestemmingsplan maakt realisatie van de uitbreiding van de supermarkt Duomarkt, gelegen op de hoek van het Dorpsplein en de Kosterstraat, planologisch mogelijk.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen dit besluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpplan;

  • belanghebbenden aan wie niet verweten kan worden dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend.

Als u beroep instelt kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Stukken kunnen tijdens de periode van tervisielegging worden ingezien in de Gemeentewinkel aan de Markt 5 te Lobith. De stukken staan ook op de gemeentelijke website (www.rijnwaarden.nl).

Naar boven