Ontwerpbestemmingsplan ‘Spoortheater Nijverdal’

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 22 oktober 2011 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Spoortheater Nijverdal’ ter inzage. Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630 214.

Voorts is het ontwerpbestemmingsplan in te zien en te downloaden via de website van de gemeente www.hellendoorn.nl (via: Ga snel naar → plannen en projecten → bestemmingsplannen → bestemmingsplannen en besluiten in procedure → nijverdal).

Inzien is ook mogelijk via de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0163.BPNDSPOORTHEATER-ON01

Het plangebied ligt aan de Parallelweg waar het voormalige Spoortheater van Nijverdal was gevestigd. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd herontwikkeling van deze locatie mogelijk te maken. Hier zullen worden gerealiseerd appartementen voor mensen met een somatische indicatie, verpleegkamers t.b.v. revalidatie en ruimtes voor voorzieningen (zoals oefenruimtes, consultatiebureau, café voor bezoekers/patiënten).

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven