Vaststelling bestemmingsplan ‘Recreatiebedrijven Vledderweg 31 en 35’

B&W van Westerveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 20 september 2011 heeft besloten het bestemmingsplan ‘Recreatiebedrijven Vledderweg 31 en 35’ vast te stellen. Het bestemmingsplan voorziet voor nr. 31 in een bestemming voor een manege (bestaand) met recreatieappartementen en voor nr. 35 een volwaardig recreatiebedrijf met mogelijkheid voor standplaatsen voor toer- en stacaravans en chalets. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 oktober 2011 gedurende zes weken bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Diever voor een ieder ter inzage. Op afspraak is ook inzage mogelijk buiten werkuren. Tevens kunt u het plan inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep: belanghebbenden kunnen tot en met 7 december 2011 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een beroepschrift wordt gericht aan: Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Indien u redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijzen naar voren hebt gebracht kunt u eveneens binnen de gestelde termijn beroep instellen. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen tegen de gedeelten van het bestemmingsplan die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan gewijzigd vastgesteld zijn.

Voorlopige voorziening: het besluit van de gemeenteraad treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie: team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521.

Naar boven