Ontwerp-wijzigingsplan ‘Verlengde Oersebaan’

Burgemeester en wethouders maken op grond van Artikel 3.6.a. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 28 oktober 2011 tot en met donderdag 8 december 2011 het onderstaande wijzigingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Naam

Wijzigingsplan ‘Verlengde Oersebaan, 1e fase Westelijke ontsluitingsroute, wijziging op- en afrit’.

Omschrijving

Dit wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid om een op- en afrit aan de noordzijde van het verlengde van de Oersebaan mogelijk te maken.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpwijzigingsplan deze betrekking heeft. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 26 oktober 2011

Naar boven