Ontwerpbestemmingsplan ‘Swaerderwei 26 b Tzummarum (timmer- en onderhoudsbedrijf)’

B&W van Franekeradeel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Swaerderwei 26 b Tzummarum (timmer- en onderhoudsbedrijf)’ vanaf 20 oktober 2011 voor iedereen zes weken ter inzage ligt tijdens openingstijden in het gemeentehuis (Harlingerweg 18 te Franeker) of digitaal is te bekeiken via www.franekeradeel.nl

Het bestemmingsplan behelst het perceel Swaerderwei 26 b, ten oosten van Tzummarum. Het betreft het planologisch wijzigen van de agrarische bestemming naar een bedrijfsbestemming met een lichte milieucategorie. Binnen de bestaande bebouwing, een voormalig agrarisch perceel, wordt het mogelijk gemaakt dat een timmer- en onderhoudsbedrijf wordt gevestigd. Het betreft zodoende alleen een functiewijziging.

Tijdens de termijn van inzage van het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad (postbus 58, 8800 AB Franeker). Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen met Hein de Haan, te bereiken op 0517-380 433.

Naar boven