Vaststelling bestemmingsplan ‘Krakelingweg’

Burgemeester en wethouders van Zeist maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijk ordening (Wro) bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 4 oktober 2011 het bestemmingsplan ‘2e Hogeweg 79A−81’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied omvat de percelen Hogeweg 79A en 81 en kleine aansluitende delen van enkele percelen aan de Slotlaan. Het plan maakt een herontwikkeling van de locatie tot een appartementencomplex met commerciële ruimten en parkeerplaatsen mogelijk.

Het vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 20 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in de publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist. De openingstijden zijn: 08.00−15.00 uur (ma. t/m wo.), 12.00−20.00 uur (do.) en 08.00−12.30 uur (vr.). Het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten. Een interactieve versie van het plan kunt u inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Op grond van artikel 8.2 eerste lid Wro kan gedurende de termijn van terinzagelegging degene die tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt en de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks een beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven