Voornemen projectbesluit bouw twee follies, verruiming gebruiksmogelijkheden en aanleg natuurstrook Zandheuvelweg 7

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat ze het voornemen heeft om een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) te nemen om de bouw van twee follies, verruiming van de gebruiksmogelijkheden zodat zakelijke bijeenkomsten mogelijk zijn en de aanleg van een natuurstrook mogelijk te maken bij het Bomencentrum aan de Zandheuvelweg 7 in Baarn (3744 MN Baarn).

Ter voorbereiding van het projectbesluit wordt de procedure gevolgd die is voorgeschreven in artikel 3.11 Wro. Dit houdt in dat het ontwerpprojectbesluit gedurende zes weken ter inzage gelegd wordt, alvorens het college van burgemeester en wethouders een definitief besluit over het projectbesluit neemt.

Wilt u een zienswijze indienen?

Het ontwerpprojectbesluit kunt u, samen met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing, van vrijdag 21 oktober 2011 t/m donderdag 1 december 2011 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur inzien in het gemeentehuis bij de balie Frontoffice, via www.baarn.nl door de knop ‘bestemmingsplan’ te selecteren en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode kan eenieder een zienswijze op het ontwerpprojectbesluit indienen bij Burgemeester en wethouders van Baarn, Postbus 1003, 3740 BA, Baarn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak om een mondeling zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Hepp via telefoonnummer 035-5481854 of de heer J.H. Timmerman via telefoonnummer 035-5481729.

Naar boven