Ontwerpbestemmingsplan De Kruik-Slingerbos ter visie

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Moorland-West, herziening 2011-01 (Ruimte-voor-Ruimte Slingerbos - De Kruik). Het bestemmingsplan bevat een ontwikkelingsmogelijkheid voor 15 woningen met bijbehorende voorzieningen gesitueerd in het gebied Moorland aan De Kruik en Slingerbos in Oirschot. Deze 15 woningen bestaan uit 10 ruimte- voor -ruimte- woningen, 1 reguliere woning en 4 woningen die met een wijzigingbevoegdheid mogelijk gemaakt kunnen worden.

Vanaf 27 oktober 2011 liggen het ontwerpbestemmingsplan De Kruik- Slingerbos, het ontwerp-beeldkwaliteitplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken voor eenieder ter visie. Tijdens deze periode, kunt u de ontwerpbestemmingsplan tijdens de openingstijden van het gemeentehuis komen inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis in Oirschot. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. en op de gemeentelijke website www.oirschot.nl.

Hogere waarde Wet geluidhinder

Het college van burgemeester en wethouders van Oirschot is van plan een hogere grenswaarde volgens artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen voor het realiseren van 15 woningen aan de Kruik en Slingerbos (ontwerpbestemmingsplan Moorland-West, herziening 2011-11). Het gaat om een hogere geluidbelasting tot maximaal 53 dB.

De ontwerpbeschikking ligt van 27 oktober tot 8 december 2011 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot.

Zienswijzen

Eenieder heeft de mogelijkheid om vanaf 27 oktober 2011 tot en met 8 december 2011 zienswijzen in te dienen op de stukken die ter inzage liggen. Het is mogelijk schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Oirschot (Postbus 11, 5688 ZG Oirschot). Mondelinge zienswijzen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis kenbaar maken bij de Centrale Balie.

Naar boven