Kennisgeving voornemen Bestemmingsplan Oostelijk Havengebied Noord en Bestemmingsplan Cruquius

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost maakt overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) het voornemen bekend dat nieuwe bestemmingsplannen worden voorbereid voor het Oostelijk Havengebied Noord en Cruquius.

Omschrijving van de plannen

De bestemmingsplannen Oostelijk havengebied Noord en Cruquius worden opgesteld om een actueel planologisch kader te bieden en hebben een overwegend conserverend karakter.

Oostelijk Havengebied Noord

Het bestemmingsplan Oostelijk Havengebied Noord wordt in het zuiden begrensd door de Ertshaven, de IJhaven, de Oostelijke Handelskade en de Piet Heinkade, in het westen door het IJ, de IJ-tunnel, de Veemkade, de Jan Schaeferbrug en de Sumatrakade en in het noorden en het oosten door het IJ.

Cruquius

Het bestemmingsplan Cruquius wordt in het zuiden begrensd door het Lozingskanaal, in het westen door het spoor en de Dirk Vreekenstraat, in het noorden door de Borneolaan, de C. van Eesterenlaan, de Borneokade en de Entrepothaven en in het oosten door het Amsterdam-Rijnkanaal.

Geen stukken ter inzage

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden wij hier dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen, er geen stukken betreffende dit voornemen ter inzage worden gelegd en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Het moment waarop in ieder geval gelegenheid wordt geboden tot het indienen van zienswijzen zal zijn in het kader van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan. De bekendmaking hiervan vindt te zijner tijd op de wettelijk voorgeschreven wijze plaats.

Amsterdam, 19 oktober 2011

Dagelijks Bestuur van stadsdeel Oost.

Naar boven