Projectbesluiten Inlaagpolder 3 en Zuiderweg 9

De gemeenteraad heeft de volgende projectbesluiten genomen:

  • 1. Inlaagpolder 3. Dit besluit houdt verband met een aanvraag om een reguliere bouwvergunning voor de bouw van een ligboxenstal op het perceel Inlaagpolder 3 in Spaarndam;

  • 2. Zuiderweg 9. Dit besluit houdt verband met een aanvraag om een reguliere bouwvergunning eerste fase voor verbouw van de bestaande boerderij op het perceel Zuiderweg 9 in Halfweg tot showrestaurant met horecagelegenheid.

Op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad, of kunnen aantonen dat redelijkerwijs niet eerder te hebben kunnen doen, met ingang van 20 oktober tot en met 30 november 2011 tegen de projectbesluiten een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR HAARLEM.

Het beroep schorst niet de inwerkingtreding van de projectbesluiten. De inwerkingtreding van de projectbesluiten is op 1 december 2011, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Haarlem, sector bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. In dat geval wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

De projectbesluiten met de bijbehorende stukken liggen op werkdagen van 8.15 tot 12.15 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Haarlemmerstraatweg 51, 1165 MJ Halfweg. Daarnaast zijn ze te zien op www.haarlemmerliede.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven