Ontwerpbestemmingsplan Hooltpad nr. 1 t/m 7 te Oosterstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hooltpad nr. 1 t/m 7 te Oosterstreek met ingang van donderdag 20 oktober 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het Publiekscentrum van het gemeentehuis, Griffioenpark 1 te Wolvega. Het ontwerp is ook via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de percelen Hooltpad 1, 3, 5 en 7 te Oosterstreek en voorziet in een bestemming woongebied voor de woningen en bijbehorende achtererven. Op het oostelijk deel van perceel Hooltpad 7 is een bestemming bos opgenomen. Op dit moment hebben de woonhuizen en daar direct rondom gelegen gronden al de bestemming woongebied (bestemmingsplan Oosterstreek), maar hebben de daarachter liggende gronden de bestemming agrarisch gebied (bestemmingsplan Buitengebied, herziening 1995).

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de voornoemde termijn van zes weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis worden ingezien. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze over het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen, waarvoor u een afspraak kunt maken via tel: 0561-691242.

Naar boven