Ontwerpbestemmingsplan camping De Kuilen

Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘camping De Kuilen’ voor iedereen ter inzage ligt.

Plangebied

Het bestemmingsplan camping De Kuilen is opgesteld om enerzijds betere afspraken te maken over de huidige bedrijfsvoering en anderzijds mogelijkheden te bieden de bedrijfsvoering te verbeteren en verbreden met paardenboxen, chalets en een nieuwe groepsaccommodatie.

Anterieure overeenkomst

In het kader van de nota Kostenverhaal Heihorsten is met initiatiefnemer een anterieure overeenkomst getekend waarin de gemeente Someren met de initiatiefnemer de afspraken over het verhalen van kosten, het verlenen van planologische medewerking, het opwaarderen van infrastructuur en het realiseren van natuurcompensatie hebben vastgelegd. Een zakelijke weergave van deze is voor eenieder ter inzage gelegd.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van 20 oktober 2011, gedurende zes weken, tijdens openingstijden worden ingezien bij de afdeling VROM in het gemeentehuis van Someren, Wilhelminaplein 1, te Someren. De afdeling VROM is geopend op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor het inzien van het plan buiten de openingstijden moet een afspraak worden gemaakt. Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder het tabblad bestemmingsplannen kan de naam van het plan worden ingevoerd en komt het plan naar voren).

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging wordt inspraak verleend aan ingezetenen en belanghebbenden (mondeling en schriftelijk). Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Someren, postbus 290, 5710 AG Someren. Degenen die mondeling een reactie willen geven kunnen binnen de bovengenoemde termijn contact opnemen de heer Klarenaar van de afdeling VROM, 0493-494888.

Someren, 19 oktober 2011

Burgemeester en Wethouders van Someren.
Naar boven