Ontwerpbestemmingsplan ‘Grensmaas, wijziging ex artikel 3.6 Wro: bedrijfsverplaatsing Schinkelkuildeweg’

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 20 oktober tot en met 1 december 2011 het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Grensmaas, wijziging ex artikel 3.6 Wro: bedrijfsverplaatsing Schinkelkuildeweg’ ter inzage ligt.

Het betreft een wijziging van bestemmingsplan ‘Grensmaas’. Met deze wijziging wordt de verplaatsing van een bestaande melkveehouderij van de Ruitersdijk 19 te Born naar de Schinkelkuildeweg ongenummerd te Schipperskerk juridisch planologisch mogelijk gemaakt. De verplaatsing is noodzakelijk voor de uitvoering van het Grensmaasplan, een plan ter verkleining van het overstromingsrisico daar waar de Maas de grens vormt met België.

Het ontwerpbestemmingplan met bijbehorende stukken ligt ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze openingstijden alleen op afspraak, maandag t/m woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en donderdag van 12.00 tot 19.00 uur, Markt 1 te Geleen.

Gedurende de genoemde termijn kunt u uw zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. U kunt uw zienswijze sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

19 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven