Voorbereiding bestemmingsplan ‘Elshof-Zuid’

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, vergadering 4 oktober 2011;

Grondslag: artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht;

Onderwerp: voornemen om met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan ‘Elshof-Zuid’ vast te stellen.

De ontwikkeling die met dit bestemmingsplan mogelijk wordt gemaakt, bestaat voornamelijk uit woningen en aanvullende voorzieningen met de daarbij behorende aanleg van water, groen en infrastructuur. Naast deze ontwikkeling wordt ook de reeds bestaande multifunctionele accommodatie (MFA) in het plan meegenomen.

Terinzagelegging

U kunt het voorontwerpbestemmingsplan van 20 oktober tot 1 december 2011 inzien op het gemeentekantoor, tijdens de openingstijden en daarbuiten na telefonische afspraak: (0223) 53 61 00. De stukken zijn ook in te zien op www.annapaulowna.nl.

Inspraakreactie indienen

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk: stuur uw inspraakreactie naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna.

Mondeling: maak een afspraak uiterlijk voor 17 november 2011. Neem contact op met het secretariaat van de sector Grondgebiedzaken, tel. (0223) 53 61 09. Van de mondelinge inspraakreactie wordt een verslag gemaakt.

Let op: onafhankelijke instanties mogen over dit voornemen geen advies uitbrengen, gelet op artikel 1.3.1 lid 2 Bro. De vooroverlegpartners worden afzonderlijk benaderd, in het kader van het wettelijke verplichte vooroverleg zoals bedoeld in artikel 5.1.1 Bro.

Anna Paulowna, 19 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Anna Paulowna,

A.J. Pennink,

burgemeester.

M.H.A. Hazebroek,

secretaries.

Naar boven